כנס-אחים לא נלחמים

 

דוגמה של פעילות שהיתה סביב לנושא "יום פקודה"


פורום "יום פקודה" (הפועל תחת תנועת "נאמני תורה ועבודה") בשיתוף אגודת הסטודנטים של אונ' ת"א, "המפקד הלאומי" ו"שיח אחים" מזמינים את חברי התנועה והציבור הרחב לכנס "אחים לא נלחמים".
הכנס יתקיים מחר, יום רביעי, ד' בניסן (13.04) שין השעות 19:00-21:00 באוני' ת"א, אולם "לב", בנין שנקר (כניסה משער 4).

משתתפים: שרת המשפטים ציפי לבני
האלוף (במיל') עוזי דיין
מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר עדי מינץ
הרב חנן פורת
בהנחיית: ד"ר עליזה לביא

מועד ביצוע ההתנתקות מתקרב ויחד עימו נראה כי גדל פוטנציאל האלימות. "מלחמת אחים" היא איום אסטרטגי קיומי, רלוונטי מאוד לימים אלו.

התנגדות אלימה שתביא לתוצאות קשות עלולה להביא להתפוררות הלכידות הלאומית, לתוהו ובבוהו שלטוני עד כדי איום אמיתי על יכולת הקיום והשרידות של מדינת ישראל כמדינה יהודית דמוקרטית.

כנס "אחים לא נלחמים" יהיה במה לקבוצות ואישים מרכזיים שחלוקים בדעותיהם בנושא ההתנתקות אבל שוללים נחרצות את הלגיטימיות של הסרבנות והאלימות.